Grundbog i Klinisk Psykiatrisk Sygepleje

Gildberg, FA., Ahrendt, L., Munksgaard, G. & Paaske, JK. (red.) 2021. Grundbog i Klinisk Psykiatrisk Sygepleje. Forlaget FADL.
ISBN: 9788793590281

Teksten her er hentet fra FADL’s hjemmeside og bogen kan købes HER
Grundbog i klinisk psykiatrisk sygepleje, DKK 399,95

Psykiatrisk sygepleje er et omfattende fagområde, der kan anskues på flere måder, og i denne bog præsenteres mange af de vigtigste perspektiver.


UDKOMMER 27. JANUAR 2021 – FORUDBESTIL ALLEREDE NU

Psykiatrisk sygepleje er et omfattende fagområde, der kan anskues på flere måder, og i denne bog præsenteres mange af de vigtigste perspektiver. Samtidig er den kliniske anvendelighed prioriteret gennem cases og forfattere med tæt tilknytning til klinikken. Bogen er opdelt i tre dele, der indledende fokuserer på, hvad psykiatrier, dernæst tager fat på psykiatrisk sygepleje og slutteligt uddyberet bredt udvalg af psykiatriske sygeplejeteorier, der kan bruges i praksis. Dermed føres den studerende gennem alle de væsentligste emner såsom psykopatologi, dobbeltdiagnoser, lovgivning, tvang og supervision samt vigtige teoretiske værktøjer som bl.a. empowerment, Safewards, sanseintegration, MBT, GEB og TBT. Bogen har pædagogiske tiltag i form af startresumeer, fakta- og casebokse samt studie spørgsmål, som den studerende kan støtte sig til gennem læringen af psykiatrisk sygepleje. Bogen henvender sig til sygeplejestuderende, nyuddannede sygeplejersker og andre sundhedsfaggrupper, der ønsker at tilegne sig den nyeste viden inden for psykiatrisk sygepleje.

Anmeldelser: 0